WielerschoolPajottelandLogoWit

Ben je tussen 5 en 15 jaar en heb je zin om kennis te maken met de wielersport?

Aarzel dan niet om lid te worden van de Wielerschool Pajottenland. We focussen ons voornamelijk op het mountainbiken, maar daarnaast willen we onze renners ook kennis laten maken met de andere wielerdisciplines in de vorm van initiaties. We trainen in verschillende niveau's die aangeduid zijn door kleuren: geel, oranje, rood, groen en blauw. De trainingen gaan door op zaterdag van 11u00 t.e.m. 12u30 voor niveau geel en van 9u00 tot 11u00 voor de andere niveau's. We verzamelen aan het gemeentelijk sportcentrum Koornmolen te Gooik.


Wegens het enorme succes van de Wielerschool Pajottenland kunnen we voorlopig geen nieuwe leden meer toelaten. Enkel de renners die momenteel in hun proeflessen zitten krijgen nog de kans om lid te worden. Volg alvast onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste info hieromtrent!

Missie

Missie

De Wielerschool Pajottenland streeft ernaar, via een samenspel van ontspanning en inspanning, doorzetting en uitdaging, enthousiasme en teamspirit, al haar renners, binnen hun persoonlijke mogelijkheden, de knepen van de wielersport bij te brengen en een passie voor de wielersport bij te brengen. Het legt daarbij haar focus vooral op het mountainbiken, maar hoopt in de toekomst dit ook te kunnen verbreden naar de andere wielerdisciplines.
Onze ervaren begeleiders staan te springen om alle jongens en meisjes, van 5 tot 15 jaar, van het Pajottenland, te laten kennismaken met deze prachtige sport en zo het mountainbiken in het Pajottenland op de kaart te zetten.
Door de ontwikkeling van zowel het technische, conditionele vermogen als het verenigingsgevoel willen we bewerkstelligen dat de Wielerschool Pajottenland een school is om trots op te zijn.

Visie

We zijn er van overtuigd dat onze school haar doelstelling slechts kan bereiken door iedereen zo veel mogelijk te betrekken in de ontwikkeling van de school. De kwaliteit van onze school moet steeds blijven groeien dus is het heel belangrijk dat we blijven investeren in de ontwikkeling van onze trainers. Doorheen onze lessen is het bovendien van belang een cultuur te ontwikkelen die gebaseerd is op fair play, verdraagzaamheid en kameraadschap.

Onze uitgebreide jeugdvisie kunnen jullie hier vinden.

Trainers

Niels Timmermans

Niels Timmermans


Sporttechnisch coördinator
0476 58 86 22
niels.timmermans​@sportassion.be

Master L.O. en bewegings​wetenschappen
Trainer A Wielrennen

Koen Moonens

Koen Moonens


Trainer niveau ROOD
0485 35 27 46
koen.moonens​@sportassion.be

Initiator wielrennen

Erwin Vandersteen

Erwin Vandersteen


Trainer niveau ORANJE
0496 50 65 21
erwin.vandersteen​@sportassion.be

Ruben Van Genechten

Ruben Van Genechten


Trainer niveau GEEL
0477 58 14 04
ruben.vangenechten​@sportassion.be

Master L.O. en bewegings​wetenschappen

Arno Stiens

Arno Stiens


Trainer niveau GROEN
0496 87 33 34
arno.stiens​@sportassion.be

Koen Willems

Koen Willems


Algemeen coördinator
0479 06 64 23
koen.willems​@sportassion.be

Jens Vellemans

Jens Vellemans


Trainer niveau BLAUW
0484 36 51 20
jens.vellemans​@sportassion.be

SponsorsPartners


Wielerbond Vlaams-Brabant
Sportassion
Gemmente Gooik

Geanimeerde wolk
Geanimeerde wolk
Geanimeerde wolk
Geanimeerde wolk
WielerschoolPajottenland

Contact

Wielerschool Pajottenland

Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen

Processiestraat 15 - 1755 Gooik

Coördinator: 0476 58 86 22

info@wielerschoolpajottenland.be